Знеболювальні мазі та гелі на основі диклофенаку

Сьогодні гель і знеболювальна мазь, на основі диклофенаку з інтернет-аптеки «Здравиця» стають все більш популярними засобами для полегшення болю.

Сьогодні гель і знеболювальна мазь, на основі диклофенаку з інтернет-аптеки «Здравиця» стають все більш популярними засобами для полегшення болю.

Сьогодні гель і знеболювальна мазь на основі диклофенаку стають все більш популярними засобами для полегшення болю. Вони зазвичай наносяться на хворе місце і діють шляхом придушення вироблення простагландинів-гормонів, що відіграють роль у болі і запаленні.

За рецептом або без рецепта

Анальгетики на основі диклофенаку продаються без рецепта та за рецептом. Відпускні препарати зазвичай менш сильні, ніж їх рецептурні аналоги, але вони все одно можуть бути досить ефективними. До найбільш популярних препаратів на основі диклофенаку відносяться:

  • Вольтарен гель;
  • Диклак;
  • Диклофенак і т.д.

Рецептурні препарати на основі диклофенаку зазвичай призначені для більш серйозного знеболювання. Вони можуть призначатися у вигляді таблеток для внутрішнього застосування, ін’єкцій або гелів/мазей для місцевого застосування.

Прийом без серйозних наслідків

Анальгетики на основі диклофенаку загалом безпечні та добре переносяться при використанні за призначенням. Найбільш поширені побічні ефекти мають легкий характер і включають:

  • розлад шлунку;
  • діарею;
  • головну біль.

Більш серйозні побічні ефекти трапляються рідко, але можуть виникнути при тривалому застосуванні або зловживанні цими препаратами. До таких серйозних побічних ефектів можуть належати виразки, пошкодження нирок, печінки, а також підвищений ризик інфаркту або інсульту.

Анальгетики на основі диклофенаку можуть бути ефективним засобом для полегшення болю при таких захворюваннях, як артрит, менструальні спазми, мігрень, біль у м’язах і т. д. Поговоріть зі своїм лікарем про те, чи підходить вам один з цих препаратів.

Олфен гідрогель від болю в попереку

Якщо ви шукаєте полегшення від болю в попереку, можливо, варто розглянути можливість використання ольфен-гіброгеля. Цей гель містить спеціальний інгредієнт, який допомагає зменшити запалення та біль. Багато людей вважають, що він приносить значне полегшення симптомів.

Вважається, що знеболюючий гель допомагає при низці захворювань, включаючи артрит, біль у спині, головний біль і менструальні спазми. Багато людей присягаються його ефективністю і кажуть, що він допоміг їм знайти полегшення, коли нічого іншого не допомагало. Якщо ви страждаєте від хронічного болю, можливо, варто спробувати знеболюючий гель, але перш за все варто відвідати лікаря, який поставить правильний діагноз і пропише ефективний гель або мазь від болю.